04.03.2015.

Vianor Srbija - trening februar 2015.

U toku priprema za prolećnu sezonu, kako je odavno već postala praksa, članovi tima Vianor Srbija sastali su se 23.02.2015. u hotelu Zira u Beogradu. Tokom ovog jednodnevnog treninga, radilo se na finim podešavanjima sistema, kako bi se kupcima osim letnjih guma ponudila i trenutno najbolja moguća usluga.

 

Ekipa je bila u punom sastavu, a predavači su ovoga puta bili Emil Nakov iz Sofije ispred Nokian Tyres i Goran Žilić ispred Pneumaster d.o.o. kao nosioca projekta Vianor Srbija. Gost - predavač iz Bugarske je prisutnima predstavio novitete finske kompanije uz adekvatne usporedbe sa gumama dugih premium proizvodjača u odgovarajućoj kategoriji. Dok je domaćin svoje predavanje usmerio konkretno na Vianor lanac u Srbiji, postignuti rezultati u prethodnom periodu, planovi za nastupajuću sezonu, tehnološke inovacije i naravno uvek neprijatna ali i neizbežna tema ekonomska situacija u zemlji i poslovanje u takvim uslovima. 

Na kraju uz pozdrav do sledećeg okupljanja učesnici su mogli da nastave druženje uz zajednički ručak u prijatnom restoranu hotela.