O nama

Pneumaster d.o.o je uvoznik i distributer auto guma poznatih svetskih proizvodjača NOKIAN, KUMHO, PIRELLI, NORDMAN, FORMULA, BRIDGESTONE, DUNLOP, GOODYEAR, KLEBER, MICHELIN, SAVA, TIGAR, TAURUS, KORMORAN... Takodje nudimo i visoko kvalitetne felne ENZO, AEZ, DOTZ, DEZENT, kao i sintetičke navlake za gume (zamena za lance za sneg) proizvodjača AUTOSOCK. U našim maloprodajnim objektima tokođe možete nabaviti i drugu raznu opremu za vaše automobile.

Imamo direktan ugovor sa Nokian-om i ekskluzivno pravo da jedini uvozimo i distribuiramo pneumatike koreanskog proizvodjača Kumho.

Naš najveći kvalitet su zaposleni. Objedinili smo tim stručnjaka sa višedecenijskim iskustvom u oblasti kojom se naša kuća bavi. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da u svakom trenutku brzo i kvalitetno odgovorimo na zahtev kupca.

Sedište firme u Beogradu (Palilula), Vojvode Dobrnjca 26.

Pneumaster d.o.o. je nosilac projekta Vianor Srbija, koji je startovao u martu 2012., otvaranjem prvog prodajno-servisnog objekta u Novom Sadu. Vianor je najveći svetski lanac objekata za prodaju i montažu pneumatika i u vlasništvu je finskog proizvodjača pneumatika Nokian tyres. Vianor objekti pružaju i ostale servisne usluge (www.vianor.rs).

Trenutno se u sastavu Vianor mreže nalazi više od dvadeset centara, a užurbano radimo na traženju i opremanju novih objekata širom zemlje. Ovakvom organizacijom posla, težimo da što bolje pokrijemo teritoriju Srbije, pri isporuci robe i usluga.

Pneumaster d.o.o. ima cilj da svojim stručnim i fer nastupom na tržištu, sebi obezbedi poziciju jednog od lidera u svom domenu, a kupcima pruži zadovoljstvo kroz kvalitet robe i usluga, kao i kroz uštedu vremena u poslovanju i servisiranju.

Naš slogan glasi UDOBNOST ZA VAS I VAŠ AUTOMOBIL, što možete i proveriti ako dodjete u naše objekte. Potpuno ćete se opustititi u kutku za kupce, dok je vaš automobil prepušten vrhunskim majstorima.

Očekujemo Vas, dobrodošli!

Kontaktirajte nas