08.03.2016.

Vianor Srbija - prolećni skup 2016.

Evo nas na pragu "letnje sezone" u poslu sa auto gumama i već ustaljenog povoda za okupljanje članova tima Vianor Srbija. Mesto susreta je već provereno i poznato kako učesnicima skupa, tako i čitaocima vesti na ovom sajtu, a to je hotel Zira Beograd. Ispred Nokian Tyres predavač je bio Emil Nakov - Business Development Manager, koji je za ovu priliku doputovao direktno iz Praga, a za drugi deo prezentacije pobrinuo se Pneumaster d.o.o., odnosno, Goran Žilić i Milutin Gavrilović kao domaćini ovog skupa i nosioci Vianor projekta. 

Oba dela prezentacije su najviše vremena bila posvećena kupcu, kako budućim vlasnicima novih pneumatika olakšati kupovinu, promena odluke prilikom izbora, garancija i eventualne reklamacije, a sve su skladu sa poslovnom politikom Nokian Tyres i Vianora. Kompanija Nokian je prva uvela visoke ekološke standarde u svojoj proizvodnji, potencirajući na upotrebi prirodnih nekancerogenih materijala i u skladu sa tim od jeseni ove godine deo novca od svakog prodatog pneumatika biće uplaćivan u fond za borbu protiv raka dojke, a kupac će tom prilikom dobijati sertifikat da je kupovinom Nokian guma praktično uzeo učešće u ovom humanom projektu.

Završnica je po običaju pripala druženju ušesnika skupa u restoranu pored sale za prezentacije, gde su mogli da se opuste uz prijatnu muziku sa klavira i gastronomske čarolije.