10.10.2014.

Vianor mreža u Srbiji spremna za zimu

Sada već tradicionalno, vlasnici objekata u lancu Vianor Srbija, sastali su se na početku jedne od dve udarne sezone u poslu sa gumama. Ovoga puta skup je oraganizovan u prostoru prilagodjenom za tu namenu u sklopu poznatog Beogradskog hotela.

Kao i uvek za organizaciju i gostoprimstvo zadužen je bio Pneumaster d.o.o. Beograd.

Vianor

Vianor

Predavači su bili Milutin Gavrlović i Goran Žilić, isped firme Pneumaster, a deo materija  namenjenog stručnoj obuci stigao je direktno iz Finske od strane Nokian Tyres. Učesnici ovog skupa mogli su da se upoznaju sa novim modelima pneumatika čuvenog fisnkog proizvodjača, tehnološkim inovacijama koji doprinose boljim rezultatima rada i naravno nezaobilazni segment na temu ekonomija i statistika.

Ništa manje značajno nije ni samo druženje učesnika, gde su opušteno u direktnom kontaktu mogli da razmenjuju iskustva i sugestije.

Ono što najviše raduje je činjenica da se sa svakim novim skupom broj članova ovog sve uspešnijeg tima povećava, bez obzira na realno više nego komplikovanu ekonomsku situaciju u zemlji.

Zaključci ovog treninga su dalje poboljšanje kvaliteta usluga i proizvoda koji se nude potrošačima, adekvatno ekonomskoj situaciji koja vlada na tržištu. Kontinuirano širenje servisnih aktivnosti, kako bi se na jednom mestu što više zadovoljile potrebe kupaca, a samim tim i pojačala dinamika poslovanja u mesecima u kojima je manja potražnja guma. I naravno uvodjenje tehnoloških inovacija koje su već standard u svetu, a biće na obostrano zadovoljstvo, kako korisnika usluga tako i servisera.

Na kraju ovog stručnog susreta organizovan je zajednički ručak kome je prethodila dodela nagrada najuspešnijim servisima u prethodnom periodu.

Svim učesnicima uz želje da što uspešnije organizuju nastupajuću sezonu upućen je poziv da se ponovo okupe početkom sledeće godine.

Vianor Vianor
   
 Vianor Vianor