02.12.2014.

VELIKI STIMULANS ZA EVROPSKU DISTRIBUTIVNU MREŽU KUMHO GUME

Kumho gume visokih performansi od sada deo originalne opreme za BMW serije 3.

KUMHO ECSTA HM KH31 je odobren od strane BMW grupe za montažu na modelima serije 3 u veličini 225/55R16. ECSTA HM bio je ključni dezen u liniji Kumho Evropa u poslednjih nekoliko godina, vrlo respektovan kod nemačkih vozača objavio je Auto Bild, testirajući 14 svetskih proizvođača guma. Vrhunska tehnologija pneumatika osigurava odgovarajuće rukovanje, odličnu stabilnost i vuču u vlažnim vremenskim uslovima.

Saradnja Kumha sa BMW grupacijom startovala je 2012. godine, standardnom ugradnjom V70A pneumatika, dimenzija 215/40 ZR17 83V na MINI John Cooper Works GP.

"Nedavni uzlet Kumho guma kada je u pitanju standradna ugradnja omogućila je vodeča svetska tehnologija kompanije. Očekujemo da će ovo dostignuće da značajno poboljša svoju prepoznatljivost brenda u međunarodnoj areni ", rekao je Taek-Gyun Jeong, generalni direktor OE razvoja u Kumho Tire. "Mi ćemo nastaviti jačanje tehnoloških mogućnosti i snagu brenda u cilju daljeg povećanja prodaje OE proizvoda kod premijum proizvođača automobila i generalno ubrzati naše prisustvo na globalnom tržištu."

http://www.kumhotire.com/