15.09.2014.

KUMHO TYRE kao brend na svim stadionima najbolje španske fudbalske lige u sezoni 2014-2015

Brend KUMHO TYRE obeležiće sezonu 2014. - 2015., fudbalske Premijer lige  Španije "La Liga BBVA 2014-2015", prisustvom na fudbalskim stadionima tokom cele sezone.

Korejski proizvođač guma Kumho Tyre, postigao je dogovor oko postavljanja reklama iza golova i svetlećih bilborda na fudbalskim stadionima Prve lige "la Liga  BBVA 2014-2015". Ova akcija ima za cilj multinacioanlno jačanje ovog brenda, kao i podrška prodajnoj mreži Kumho guma u Španiji i Evropi.

Ova važna reklamna investicija, omogućiće da Kumho bude prisutan tokom cele sezone u La Ligi i podržati strategiju pozicioniranja ovog brenda na španskom i evropskom tržištu. U stvari, ovim potezom je iskorišćen ogroman potencijal prisustva brenda u širokoj javnosti, a u cilju prepoznavanja Kumho proizvoda.

Povodom ove investicije, In Soo Kim, direktor Kumho Tyre u Španiji i Portugalu, rekao je: "Veoma smo zadovoljni činjenicom da nam ovaj sporazum omogućava porast broja potencijalnih potrošača Kumho, uz značajno povećanje prepoznatljivosti našeg brenda. Nesumnjivo, profesionalni fudbal je od velikog značaja za Kumho, kao događaj koji se najviše prati u Španiji. Mi smo odlučni da maksimiziramo svoje prisustvo na velikim takmičenjima, pokazujući krajnji korisnicima visok kvalitet naših proizvoda." Kao deo strategije brend, Kumho Tyres je prisutan i u drugim popularnim sportovima poput košarke, gde je zvanični NBA pneumatik i sponzor Los Anđeles Lejkers. U moto svetu je zvanični pneumatik za AutoGP.

Kumho Tyres - LA Liga BBVA 2014-2015