21.11.2018.

Kumho proširuje partnerstvo sa timom Tottenham Hotspur

  • Kumho Tire potpisao trogodišnji ugovor o partnerstvu sa članom engleske Primijer lige - Tottenham Hotspur, za koji igra Sin Heung-Min. 
  • Kompanija namerava da kroz popularnost EPL poveća svoju prepoznatljivost i globalno prisustvo kao proizvođač guma.

 

Prvi čovek Kumho Tire Kim Džong-Ho, obnovio je juče (po lokalnom vremenu) sa Tottenham Hotspur, prestižnim fudbalskim klubom u engleskoj Premijer ligi, zvanično partnerstvo za još tri godine do 2020/2021 sezone. Uz već postojeće produženje ugovora korejskog fudbalera Sin Heung-Min do 2023., očekuje se značajno unapređenje prisustva Kumho Tire.

Sporazum je potpisan u klupskom trening centru Hotspur Way u Londonu, na ceremoniji kojoj su prisustvovali predstavnici obe strane, uključujući Ju Kyungtai, predsednik Kumho Tire Europe GmbH, i prvi timski igrači Son Heung-min, Victor Wanyama, Fernando Llorente, and Kieran Trippier.

Ovaj severno londonski klub osnovan 1882 godine, završio je sezonu 2017/2018 na trećem mestu. Tim ima više od 400 miliona navijača širom sveta.

Kumho Tire je započeo saradnju sa Tottenham Hotspur 2016 godine. Novi sporazum Kumhu omogućava reklamiranje kroz različite kanale, kao što su LED table za vreme ligaških i kup utakmica, meč brošure, i na klupskom sajtu. Kompanija takođe ima pravo da koristi logo na kluba i slike ključnih igrača. Pored toga, planira da pozove igrače Totenhema na svoje događaje i promocije.

EPL je vodeća po popularnosti na svetu, njeni prihodi od radio-difuznih prava će premašiti 5,1 milijardi funti do 2019. Kumho Tire je Od 2007. do 2011 godine sponzorisao Manchester United.

Daniel Levy, predsednik Tottenham Hotspur, rekao je: "Proširenje našeg partnerstva sa Kumho Tire osnažuje uspeh odnosa koje smo imali u protekle dve godine. Uzbudljivo je pratiti kako će nastavak ove saradnje uticati na rast Kumho poslovanja i brenda kroz naše rastuće digitalne kanale, kako ovde u Velikoj Britaniji tako i u ključnim međunarodnim tržištima."

Ju Kyungtai, predsednik Kumho Tire Europe GmbH, je dodao: "Mi smo oduševljeni da se proširenje naša saradnja sa tako prestižnim klubom kao što je Tottenham Hotspur - ovo partnerstvo već bilo izuzetno uspešno i mi veoma radujemo se nastavku rada sa našim klijentima i navijačima kluba širom sveta, što će nam omogućiti da poboljšamo naš prepoznatljiv brend i našu poziciju kao globalnog proizvođača guma."

 

Ju Kyungtai, President of Kumho Tire Europe GmbH