AEZ alu felne

AEZ je proizvođač aluminijumskih felni za 4x4 vozila, putničke i trkačke automobille. Deo je Alcar grupe koja okuplja i druge proizvođače alu felni, takođe prisutne u Pneumaster asortimanu - Dezent, Dotz i Enzo.

AEZ je nemačka kompanija sa proizvodnjom od preko milion aluminijumskih felni godišnje, a pored proizvodnje felni opšte namene proizvodi i felne specijalno za BMW, AUDI i Mercedes vozila, tako da su mnogi nemački automobili već u salonima izloženi sa AEZ felnama. Kompanija čuva u distributivnim centrima gotovo celu godišnju proizvodnju felni, preko 900.000 jedinica, tako da klijenti u svakom trenutku mogu dobiti bilo koji model u bilo kojoj veličini i nijansi.

Prodaja alu felni trenutno je bazirana na 25 modela, pri čemu skoro svaki model ima svetliju i tamniju varijantu a određen broj modela i SUV varijantu. Neki od najpopularnijih modela su BRIDGE sa deset krakova, model za sve tipove automobila, sportski model CLIFF sa pet parova krakova koji odlično deluje i na SUV vozilima, REEF model sa deset krakova u obliku turbine, SYDNEY, koji se prodaje uz BMW automobile ali izuzetno dobro izgleda na svakom sportskom automobilu i VALENCIA sa većim brojem pravih krakova, što je jedno od neprolaznih rešenja i odgovara svim tipovima automobila.