call centar:

  011 6352 111

Veleprodaja auto guma

Veleprodaja auto guma direkto od uvoznika.

Pneumaster je najveći uvoznik auto guma brendova Kumho i Nokian za Srbiju, kao i ovlašćeni diler brendova Michelin i Good Year. U prilici smo da Vam ponudimo odlične cene i uslove plaćanja za sve gume iz našeg velikog asortimana, kao i mogućnost da u svakom trenutku znate koje gume možete bez čekanja isporučiti i ugraditi vašim klijentima.

 

Svi naši partneri dobijaju lozinku za Pneumaster B2B veleprodajni portal gde mogu pogledati koji modeli guma su trenutno na stanju i njihove cene. Pneumaster ima transparentnu cenovnu politiku, kako bi svaki trgovac mogao biti siguran da ima ravnopravan tretman sa drugim partnerima.

Nema potrebe da zovete telefonom i primoravate kupca da čeka dok se raspitate koji modeli guma trenutno na stanju odgovaraju njegovom automobilu. Obavite posao profesionalno i iskoristite dragoceno vreme koje je kupac odvojio za posetu vašem servisu ili radnji ne na čekanje da stupite u telefonski kontakt sa našom veleprodajom već da mu pokažete sve dostupne modele guma i tako možda prodate i kvalitetnije gume.

 

Nemate pristup veleprodajom portalu?

Svi naši partneri koji još nemaju lozinku za veleprodajni sajt mogu je dobiti kontaktiranjem veleprodaje Pneumaster-a, a uvek smo otvoreni za saradnju i sa novim partnerima koji mogu odmah dobiti pristup sajtu i početi da rade. 

 

Kontaktirajte nas:


Pneumaster d.o.o.
Zrenjaninski put 120/7
11211 Borča – Beograd
Tel.: 011 / 63 52 111
Fax.: 011 / 63 52 103
Mail.: office@pneumaster.rs 
RADNO VREME 08:30 – 16:30 (pon – pet)
09:00 – 15:00 (subota)
nedeljom ne radimo

 

Naš tim:

 

Aleksandra Milovanović
aleksandra@pneumaster.rs

 

Gordana Milojković
gordana.milojkovic@pneumaster.rs

 

Mirjana Mihajlović
mira@pneumaster.rs

 

Aleksandar Kurbalija
sasa@pneumaster.rs 

 

Dragan Blanuša
dragan@pneumaster.rs

 

Ivan Milisavljević
ivan@pneumaster.rs