call centar:

  011 332 6977

Načini plaćanja

Izaberite način plaćanja koji vam odgovara i kupite gume na vreme

Pneumaster nudi više mogućnosti za plaćanje. Ne čekajte obilne kiše da skinete letnje gume niti prvi put van grada po snegu da kupite nove zimske gume. Izbegnite gužve i kupite gume na vreme! 

 

Nove gume u Pneumaster-u možete platiti gotovonim ili na bilo koji od sledećih načina: 

Čekovima građana do 6 mesečnh rata

Ovo je jedan od najisplativijih načina plaćanja i omogućava vam da kupite i kvalitetnije gume, odnosno da istovremeno zamenite sve četiri gume, a ulaganje u kvalitet vratiće vam se narednih sezona kada nećete ponovo morati da kupujete gume. 

Kreditnim i debitnim karticama.

Pneumaster prima sve vrste kreditnih kartica ( American Express, Diners Club, Visa, MasterCard, Maestro, Dina, itd. ), a transakcije su brze i sigurne. Krenite put Pneumaster-a i kada nemate gotovinu pri ruci jer možete biti sigurni da ćemo prihvatiti svaku kreditnu karticu.

Auto gume preko administrativne zabrane.

Kontaktirajte službu prodaje Penumastera kako bismo dogovorili plaćanje ovim putem ne samo za vas već za sve kolege u vašoj firmi. Administrativna zabrana je pogodna jer ne optrećuje čekove i kredite a kamate je veoma niska. >>detaljnije<<

 

Kupite gume na vreme jer ćete tako biti bezbedniji, i ne zaboravite da je užurbna kupovina i zamena na najbližoj lokaciji kada guma pukne skuplja od svakog kredita.

Vaš Pneumaster